Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 04:42

H Azamara Club Cruises επεκτείνει το στόλο της με το υπερπολυτελές Azamara Pursuit

Photo by: Azamara Club Cruises


Μαϊάμι, 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η Azamara Club Cruises, θυγατρική εταιρία της Royal Caribbean Cruises Ltd., ανακοίνωσε τη συμφωνία για την αγορά ενός καινούριου κρουαζιεροπλοίου, αδελφό πλοίο των Azamara Journey και Αzamara Quest, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο του 2018.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας κατα 50%, κάτι που μας επιτρέπει να επισκεφθούμε ακόμα περισσότερες γωνιές του πλανήτη με την απόκτηση αυτού του καινούριου πλοίου» δήλωσε ο Larry Pimentel, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises. «Οι πιστοί μας επιβάτες και συνεργάτες έχουν ζητήσει από καιρό αυτή την επέκταση και είμαστε ευτυχείς που τα καταφέραμε».

Η νέα προσθήκη, το Azamara Pursuit, είναι συγκρίσιμο σε μέγεθος με τα Azamara Journey και Azamara Quest. Επιτρέπει έτσι την πρόσβαση σε μικρά, ιδιαίτερα λιμάνια που δεν μπορούν να τα προσεγγίσουν τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια. Αυτά τα τρία πλοία θα ενισχύσουν τη δέσμευση της εταιρίας στον εμπλουτισμό της εμπειρίας κάθε τόπου σε όλο τον κόσμο, με το να μένουν περισσότερο σε κάθε λιμάνι επιτρέποντας στους επιβάτες να βιώσουν περισσότερες εμπειρίες.

Η διακόσμηση του πλοίου θα αναβαθμιστεί για να ταιριάζει στην πολυτέλεια και την καλαισθησία της εταιρίας. Αυτή η αναβάθμιση θα είναι εφάμιλλη με τις πρόσφατες ανακαινίσεις που πραγματοποιήθηκαν στα Azamara Journey και Azamara Quest, προσφέροντας στους επιβάτες την αίσθηση ενός πολυτελούς πλωτού ξενοδοχείου.

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*