Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018, 11:30

Ένα όμορφο καραβολατρικό καράβι ετοιμάζεται για το καλοκαίρι!

Photo by: Konstantinos Papadopoulos


Η νέα αγορά της EUROPEAN SEAWAYS της οικογένειας Αρκουμάνη προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς στα Αμπελάκια της Σαλαμίνας και το αποτέλεσμα είναι ορατό στις φωτογραφίες. Το σκούρο μπλε δίνει σιγά-σιγά τη θέση του στο λευκό που φοράνε τα τελευταία χρόνια τα πλοία της εταιρείας.

Πρόκειται για το πρώην πλοίο – ξενοδοχείο «Wind Ambition» το οποίο είναι πλέον το Ε/Γ-Ο/Γ «PRINCE» και πιθανόν να καλύψει σύντομα το κενό που θα αφήσει το έτερο πλοίο της εταιρείας «GALAXY» στη γραμμή ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ, λόγω ναύλωσης του (πιθανόν) στην AML.

Οι απαράμιλλης ομορφιάς λιτές γραμμές του «PRINCE» θυμίζουν έντονα τα θρυλικά βασιλοβάπορα της «πάλαι ποτέ» ιστορικής ΔΑΝΕ και θα χαρούμε να δούμε ένα τέτοιο σκαρί να ταξιδεύει σε ελληνικά νερά.

Ναυπηγήθηκε το 1974 στα Ναυπηγεία της Wärtsilä στο Τούρκου της Φινλανδίας, έχει μήκος 152,41 m, πλάτος 20,05 m και βύθισμα 5,62 m. Φοράει δύο κύριες μηχανές Pielstick 18PC2-5V.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της EUROPEAN SEAWAYS τα δρομολόγια στη γραμμή της Αδριατικής αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 12 Ιουλίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

 

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις