Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, 11:22

IKARUS PALACE – ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣΜε τα φτερά του Ίκαρου «πετάξαμε» μέχρι την Κρήτη και με οδηγό το πνεύμα των Χριστουγέννων, περιπλανηθήκαμε στις ατέλειωτες γωνιές ενός υπέροχου πλοίου της MINOAN LINES!

Με την ευκαιρία των γιορτινών ταξιδιών που πραγματοποιεί το πλοίο IKARUS PALACE στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο από αρχές Δεκεμβρίου 2012 έως αρχές Ιανουρίου 2013, η ομάδα του arxipelagos.com είχε τη τιμη να επιβιβαστεί στο λαμπρό καράβι και να καταγράψει για τους «Αρχιπελαγίτες» Καραβολάτρες, κάθε γωνιά, σπιθαμή προς σπιθαμή!

Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε είναι το επίσημο τελευταίο μας για το 2012 και ευχόμαστε να το απολαύσετε και να σας ταξιδέψει, όπως ταξίδεψε και εμάς!

Τα πρώτα βίντεο του Αρχιπέλαγος που θα δημοσιευτούν για το 2013, ασφαλώς και θα είναι από το πλήρες αφιέρωμα της αποστολής μας στο πλοίο, όπου θα ζήσουμε όλοι μαζί τη μαγεία της μανούβρας με ένα… Fossenάκι!!!

Εν αναμονή λοιπόν του πλήρους αφιερώματος μας στο IKARUS PALACE, με αυτό το βίντεο θα έχετε μια πρόγευση ενός μοναδικού, μαγευτικού ταξιδιού… ΜΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις