Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018, 06:17

Laskaridis Shipping Company LTD : Κατηγορεί την Greenpeace για συκοφαντικές αναφορέςΥβριστική χαρακτηρίζει η εταιρεία Laskaridis Shipping Company LTD, των αδελφών Θανάση και Πάνου Λασκαρίδη, την «ανακοίνωση» της Greenpeace με την οποία κατηγορούνται για παράνομη αλιεία.

 

Στην ανακοίνωση της Laskaridis Shipping Company LTD σημειώνεται ότι «ουδέποτε πλοίο δικών μας αλιευτικών συμφερόντων, ούτε το M/T «ODIN» έχει κατηγορηθεί για παράνομη αλιεία οπουδήποτε στον κόσμο».

Στην ίδια ανακοίνωση κατηγορείται η Greenpeace ότι «στην απέλπιδα προσπάθεια της να εκμαιεύσει χορηγίες» καταφεύγει σε παραπληροφόρηση και συκοφαντίες, πράγμα το οποίο «την έχει οδηγήσει στην απώλεια του χαρακτηρισμού της ως Mη Κυβερνητικής Οργάνωσης σε αρκετές μεγάλες χώρες».

Επίσης στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «αν δεν ανασκευάσει τις συκοφαντικές της κατηγορίες, θα βρεθεί υπόλογη ενώπιων της ελληνικής και όχι μόνο δικαιοσύνης».

Τέλος η εταιρεία, στην ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για «ανυπόστατες και κατασκευασμένες κατηγορίες», διευκρινίζει ότι τα πλοία των αλιευτικών επιχειρήσεων της ανήκουν στην μεσαία κατηγορία και για την συμβολή της στην εφαρμογή της συνθήκης ελέγχου και διαχείρισης της πελαγικής αλιείας στον Ειρηνικό Ωκεανό.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις