Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018, 04:10

Neptune Lines: Ξεκινά γραμμή μεταφοράς οχημάτων στη Μέση ΑνατολήΤην έναρξη της νέας της τακτικής γραμμής θαλάσσιας μεταφοράς οχημάτων στον Αραβικό Κόλπο, ανακοινώνει η Neptune Lines.

Η υπηρεσία αφορά σε δύο γραμμές, οι οποίες θα εναλλάσσονται σε εβδομαδιαία βάση, ενώ αρχικά θα λειτουργήσει με το πλοίο Neptune Ploes συνδέοντας οκτώ χώρες του Κόλπου (United Arab Emirates, Iran, Iraq, Saudi Arabia, Kuweit, Oman, Qatar, Bahrain):

1. Γραμμή A: Jebel Ali (Dubai) – Bandar Abbas (Iran) ή Sohar (Oman) (εναλλάξ) – Umm Qasr (Iraq) – Kuwait και μετά στο Khalifa (Abu Dhabi).

2. Γραμμή B: Khalifa (Abu Dhabi) – Doha (Qatar) – Bahrein – Dammam (Saudi Arabia) με επιστροφή στο Jebel Ali (Dubai).

Οι χρόνοι ανταπόκρισης του πλοίου στα λιμάνια έχουν προγραμματιστεί ως εξής:

1. Από το Jebel Ali στο Bandar Abbas ή Sohar 1 μέρα, στο Umm Qasr 3 μέρες, στο Kuwait 4 μέρες.

2. Από Khalifa στην Doha 1 μέρα, στο Bahrein 2 μέρες, στο Dammam 3 μέρες.

Μιλώντας επί του θέματος η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines, Μελίνα Τραυλού είπε: «Ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση μεταφοράς οχημάτων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια νέα υπηρεσία θαλάσσιων μεταφορών μικρών αποστάσεων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια αξιόπιστη λύση για τη μεταφορά των καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην περιοχή, της ίδιας ποιότητας και αποτελεσματικότητας με τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας, για παραπάνω από 40 χρόνια στη Μεσόγειο και στη Μαύρη Θάλασσα. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι που η νέα μας υπηρεσία τυγχάνει, ήδη, θερμής υποδοχής».

ΠΗΓΗ

 

 

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις