Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018, 02:15

Ryanair: Απίστευτη προσφορά με εισιτήρια από 9,99 για δρομολόγια προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάφο;Τρία δρομολόγια προς Αθήνα – Θεσσαλονίκη και Πάφο περιλαμβάνει το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων για το 2017 της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Ryanair, όπως ανακοίνωσε σήμερα από τα Χανιά ο υπεύθυνος μάρκετιγκ της εταιρείας Κένι Γιάκομπς.

Κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ενημερωτικού χαρακτήρα προς τους φορείς των Χανίων το στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας έκανε γνωστό ότι το πρόγραμμα περιλαμβάνει 28 πτήσεις την εβδομάδα, τρεις καθημερινά για την Αθήνα, μία για την Θεσσαλονίκη και τρεις την εβδομάδα για την Πάφο.

Σύμφωνα με τον ίδιο υπολογίζεται ότι ο αριθμός των επιβατών που θα διακινηθεί μέσω των πτήσεων αυτών θα είναι ένα εκατομμύριο, ενώ οι παράπλευρες θέσεις εργασίας που δημιουργούνται είναι ανά έτος 750.

Ο κ. Γιάκομπς έκανε γνωστό ότι η Ryanair προσφέρει ναύλους από 9,99 ευρώ προς το Ευρωπαϊκό της δίκτυο που θα είναι διαθέσιμοι μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 2 Μαρτίου.

Από τα Χανιά το στέλεχος της Ryanair αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας από την Fraport κάνοντας γνωστό ότι η εταιρεία του στο πλαίσιο των επαφών της με την Γερμανική εταιρεία έχει συζητήσει το θέμα των τελών χρήσης στα περιφερειακά αεροδρόμια.

«Έχουμε ζητήσει να παραμείνουν τα τέλη σε χαμηλά επίπεδα ώστε να βοηθηθεί η τοπική τουριστική ανάπτυξη», ανέφερε ο ίδιος.

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις