Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 08:06

Ryanair: Αυξάνει τα δρομολόγια από Χανιά προς Θεσσαλονίκη-Αθήνα τον ΑύγουστοΗ Ryanair ανακοίνωσε περισσότερες πτήσεις στα δρομολόγια από Χανιά προς Αθήνα ( από 3 σε 4 καθημερινές ) και προς Θεσσαλονίκη ( από 1 σε 2 καθημερινές) για τον Αύγουστο, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση ενόψει του καλοκαιρινού προγράμματος Χανίων για το 2015. Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair στα Χανιά συμπεριλαμβάνει 2 νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ (29 δρομολόγια σε σύνολο) και περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο, συμβάλλοντας έτσι στην μεταφορά 1 εκ πελατών και στην στήριξη 1,000 * “παράπλευρων” θέσεων εργασίας ανά έτος στο αεροδρόμιο Χανίων.
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2015 θα προσφέρει στα Χανιά:
•         Αυξημένες συχνότητες προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο
•         2 νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ
•         29 δρομολόγια σε σύνολο
•         Περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο
•         1 εκ πελάτες ανά έτος
•         1,000 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος
Οι ‘Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα σε 29 δρομολόγια από/προς τα Χανιά αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, μειωμένες χρεώσεις, αναβαθμισμένη ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης, καθώς και από τις υπηρεσίες Family Extra και  Business Plus, οι οποίες καθιστούν την Ryanair ως την ιδανική επιλογή για οικογένειές, επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής.
Η Ryanair γιόρτασε την αύξηση των πτήσεων της προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο, απελευθερώνοντας θέσεις προς πώληση από Χανιά προς Αθήνα από 24.99€ και από Χανιά προς Θεσσαλονίκη από 27.99€ για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο. Οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (15 Ιουνίου).
Ο John Alborante, διευθυντής Marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε:
“Λόγω της αυξημένης ζήτησης, αυξάνουμε τις πτήσεις μας τον Αύγουστο από Χανιά προς Αθήνα από 3 σε 4 καθημερινές και από Χανιά προς Θεσσαλονίκη από 1 σε 2 καθημερινές, ενόψει του ενισχυμένου καλοκαιρινού προγράμματος για το 2015 στα Χανιά, το οποίο συμπεριλαμβάνει 2 νέα δρομολόγια προς Γλασκόβη και Μάντσεστερ (29 σε σύνολο) και περισσότερες πτήσεις προς Δουβλίνο, συμβάλλοντάς έτσι στην μεταφορά  1 εκ. πελατών και στην στήριξη 1,000 παράπλευρων θέσεων εργασίας ανά έτος στο αεροδρόμιο των Χανίων. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση των αυξημένων πτήσεων μας από Χανιά προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Αύγουστο, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από Χανιά προς Αθήνα από 24.99 € και προς Θεσσαλονίκη από 27.99€ για ταξίδια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (15 Ιουνίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να μπούνε στην ιστοσελίδα www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία. ”
*Συμφώνα με έρευνα της ACI, κάθε 1 εκ. επιβάτες στηρίζουνε 1,000 παράπλευρες θέσεις εργασίας στα διεθνή αεροδρόμια

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις