Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, 08:37

SPEEDRUNNER III: Πετάμε για Δυτικές Κυκλάδες με την «φρεγάτα» ! 

Με το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν τα μέρη για μία σύντομη απόδραση. Μία απόδραση στο γαλάζιο του Αιγαίου! Η επιλογή είναι μία και είναι Άσπρη, Γρήγορη και Ασφαλής! Με το SPEEDRUNNER III «πετάμε» καθημερινά για Σέριφο, Σίφνο και Μήλο, με το ταξίδι να θυμίζει πτήση ταχύτητας μιας και σε 2 ώρες και 20 λεπτά είμαστε στην Σέριφο!

Η AEGEAN SPEED LINES και φέτος, συνεπής στις ανάγκες των επιβατών για ασφαλή και γρήγορη μετακίνηση στα νησιά, εξυπηρετεί καθ΄ όλη την θερινή περίοδο τις Δυτικές Κυκλάδες με έως και 13 αναχωρήσεις την εβδομάδα από τον Πειραιά, μετατρέποντας έτσι τις Δυτικές Κυκλάδες σε «προάστιο» της Αττικής.

Το ARXIPELAGOS.COM ταξιδεύει με την «φρεγάτα» της AEGEAN SPEED LINES φτάνοντας μέχρι και τα γαλαζοπράσινα νερά της Μήλου, με το ταξίδι να αποτελεί μία μίνι κρουαζιέρα στο Αιγαίο! Οι στιγμές ταξιδιού που ζήσαμε σε αυτό το ταξίδι ήταν τόσες πολλές που δύσκολα καταγράφονται, μιας και το ταξίδι μας πραγματοποιήθηκε με τον καιρό να κάνει το ταχύπλοο να «χορεύει» στα κύματα, χωρίς καμία δυσκολία!

Το ταξίδι μας συνεχίζεται!

Για το arxipelagos.com

Νίκος Δημητριάδης

.

Portal Team

Συντάκτης: Portal Team

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις