Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018, 08:16

«TERA JET»: Στιγμές Ταξιδιού..Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ARXIPELAGOS.COM ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ "TERA JET" !!!

Στιγμές ταξιδιού στο Αιγαίο με το χαρισματικό Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο «TERA JET» που ήρθε φέτος στη γραμμή της Ραφήνας για Κυκλάδες!

Η εντυπωσιακή αεροδυναμική σιλουέτα του κόβει τη θάλασσα στα δύο, ενώ στα δύο Μηχανοστάσια εργάζονται ακούραστα οι 2 Αεροστρόβιλοι της GENERAL ELECTRIC LM 2500 με 30.000 hp η καθεμία καθώς και οι 4 MTU των 10.000 hp η καθεμία, που η δύναμή τους οργώνει τα νερά του αρχιπελάγους!

Στο πιλοτήριο συναντάμε δύο αξιόλογους Ναυτικούς, τον Cpt Γιάννη Βουτσελάκο στα χειριστήρια και τον Chief Νίκο Κούτρα στις μηχανές.

Η Ναυαρχίδα της SEAJETS είναι το μεγαλύτερο Ε/Γ-Ο/Γ Ταχύπλοο στην κατηγορία του στον κόσμο και προσφέρει μοναδικές στιγμές ταξιδιού στους επιβάτες του, στο Αρχιπέλαγος!

 

Σύντομα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το πλήρες αφιέρωμα στο πλοίο που πραγματοποιήθηκε από την ομάδα του arxipelagos.com με συνεντεύξεις μελών του πληρώματος, πλάνα από τις μηχανές, αφιξο-αναχωρήσεις, εσωτερικούς χώρους και το συνοδευτικό κείμενο με την ιστορία και τα χαρακτηριστικά του πλοίου. Μείνετε συντονισμένοι στο arxipelagos.com για να ταξιδέψουμε μαζί και αυτό το καλοκαίρι !!!


Κάμερα: Σίμος Μιχάλογλου
Μοντάζ – επεξεργασία: Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

copyright Ιούνιος 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Simos Michaloglou

Συντάκτης: Simos Michaloglou

Administrator

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*


Σχετικές ειδήσεις